maanantai 7. helmikuuta 2011

Todella vanha: Hoteimmat poliitikot

 Komeimmat (tai muuten vain kuolattavimmat) Poliitikot 
(Järjestyksessä vähiten kuolattavimmasta siihen parhaaseen)


  
 


 Perää tässä listauksessa pitää Yhdysvaltain jo edesmennyt näyttelijä ja presidentti Ronald Reagan, joka näytti uskomattoman hyvältä näyttelijän uransa aikoihin - eikä pahentunut laisinkaan tultuaan presidentiksi.




Yhdysvaltain ex-presidenttien linjalla jatketaan. Nyt on vuorossa ainut Yhdysvaltain presidentti, josta minulla on joskus ollut seksifantasia. Täysin vahingossa kylläkin ja ehkä noin kymmenen sekunnin ajan, mutta silti... Se kuva ei ikinä katoa minun verkkokalvoltani. 
Ja kyseessähän on siis tosiaan - jos joku ei sattuisi tunnistamaan - Bill "seksiseikkailija" Clinton 
Ei nyt ehkä maailman komein mies, mutta miettikää vähän. Pitänyt Venäjää rautaisessa otteessaan ties kuinka kauan, ajanut leikkuupuimuria, omistaa ison kissapedon ja on tapattanut uransa aikana ties kuinka monta lehdistön edustajaa. Ketä sellainen ei kiihottaisi? Kuten eräässä äärimmäisen huonossa venäläisessä biisissä sanottiin - minä haluan miehen kuten Putin. (Tai ehkä en, mutta olisi sellaista kivaa kokeilla yhden yön ajan.)


 Jep, selviö. Barack Obama ei välttämättä edusta ulkonäöllisesti minun miesihannettani, mutta kyllä hänessäkin jotain pirun seksikästä on. Se on sellaista karismaa, joka saa vatsanpohjan kivasti kutkuttelemaan. Jos Obama jonain päivänä löytää itsensä työttömyyskassalta, hän voi kyllä tulla keskustelemaan minun kanssani muutoksesta...



 
 
 
 
 
 
 
 Tommy Tabermann. Mies on hauska, kirjoittaa ihania erotiikkarunoja ja on kaiken lisäksi mukana politiikassa - mitä muuta nainen voi vielä pyytää? No ehkä suorat hiukset voisivat olla bonusta...










Nii-in, miten joku poliitikko osaakaan olla näin komea... Aivan erityisesti tässä kuvassa, noissa vaatteissa (minä olen suunnattoman heikkona pukuihin ja pitkiin takkeihin). Täydellinen mies meidän tulevaksi presidentiksemme; näyttää hyvältä, kuulostaa hyvältä ja sattuupa omistamaan vielä täydellisen kauniin vaimonkin presidentin linnaa emännöimään. (Joka saisi kyllä luvan näkyä enemmän julkisuudessa miehensä rinnalla. Voisi Suomenkin julkisuuskuva parantua kaikkien niiden Matti Vanhasen sekoilujen jälkeen...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa?