maanantai 7. helmikuuta 2011

Todella vanha: Kirje

 (19. joulukuuta 2009)

Rakas Joulupukki,

olen ollut todella suhteellisen kiltti tänä vuonna. Olen kiltisti käynyt äänestämässä nuorisovaaleissa, kuten meidät kansalaiset on opetettu, ja olen myös taas kerran pyrkinyt nostattamaan omaa isänmaallisuuttani katsomalla Linnanjuhlat - suunnattoman suuren populäärisen farssin, jonka tarkoituksena on hypnoosin avulla saada tavalliset työväenluokkaan kuuluvat ihmiset nauttimaan köyhästä elämästään ja seuraamaan sokeasti herrainsa päätöksiä. Että sulkekaa vaan te niitä kouluja ja terveysasemia, mutta älkää kuitenkaan jättäkö meitä ilman meidän tuntikausia kestävää spektaakkeliamme, joka vuosi toisensa jälkeen nostaa Suomen yhdeksi maailman onnellisimmista kansoista.

Koskapa, rakas Joulupukki, tiedän jo tasan tarkkaan mitä tulen saamaan lahjaksi, haluaisinkin pyytää sinulta lahjoja muutamalle muulle henkilölle, jotka muutoin saattaisivat jäädä huomioimatta. Toivon myös syvästi, ettet pane pahaksesi vaikka kaikki valitsemani henkilöt eivät olekaan kristinuskoisia - nykypäivänä kun olisi suoranaista syrjintää unohtaa kaikki ne muslimit, ateistit ja muut meidän maailmankuvaamme avartavat henkilöt.

Ensimmäiseksi haluaisin pyytää sinua ottamaan huomioon ne Afganistanilaiset, joiden elämä on tehty täysin mahdottomaksi uuden lainsäädännön nimissä. Tarkoitan siis lakia, joka kieltää naisilta oikeuden lastensa huoltajuuteen ja seksistä kieltäytyjiltä ravintoon. En tiedä onko tämä hieman epäsoveliasta, mutta jos vain voisit lähettää kaikille afgaanimiehille puhallettavan barbaran ja pari purkillista tummelia. Onhan se nimittäin sanomattakin selvää, että miespoloiset kaipaavat varmasti hieman kaltaistaan, selkärangatonta seuraa kaiken sen orjuuttamisen jälkeen.

Samanlaisen nuken voisi lähettää myös Berluskonille.

Toiseksi haluaisin sinun muistavan lämmöllä Sveitsiä, tätä pankkien ja kristittyjen luvattua maata. Arvostaisin syvästi, jos voisist lähettää heille muutaman kappaleen Astrid Thorsin kaksoisolentoja; ehkä he voisivat opettaa minareettejä syvästi inhoavalle maalle minkälaisen rikkauden maahanmuuttajat kulttuuriin tuovatkaan. Samalla voisit myös viedä hieman klorittia Ranskalaisiin uimahalleihin, jottei heidän enää tarvitsisi kieltää naisien peittävämpiä uima-asuja (ns. burkineja). Jos tämä taantuma jatkuu, kohtahan Ranskan on kiellettävä naisia käyttämästä laisinkaan uimapukuja, bikinejä tahi mitään muutakaan kangasta, joka saattaisi muodostaa hygieniariskin joutuessaan kosketuksiin veden kanssa.

 Vielä lisäksi halusin sinun tuovan pornoa  Matti Vanhaselle, jottei tämän enää tarvitsisi lähetellä kaksimielisiä viestejä ties keille viattomille Seiskan vakiasiakkaille, Iittalan lahjakortin Tarja Haloselle ja viimeisenä tiukat nahkahousut Putinille. Ihan vain koska näkisin hänet mielelläni jatkossa poseeraamassa Iltalehdissä - paitsi ilman paitaa - myös hieman seksikkäämmissä housuissa... (Tai voisitko vain polttaa kaikki hänen pukujensa alaosat?)

Syvästi kunnioittaen,
Ismail

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa?