maanantai 7. helmikuuta 2011

Todella vanha: Tämä postaus on random

 (1. toukokuuta 2010)

Tänään on vappu. Viimeiset pari tuntia minä olen istunut risti-istunnassa työtuolillani ja nauttinut Vlogbrothersien nörttihuumorilla höystetyistä videoista Youtubessa. Ne ovat oikeasti nerokkaita - käykää katsomassa muutama, jos vain millään olette siihen kykeneviä. Jonain kauniina päivänä tämäkin blogi tulee toimimaan yhtä ammattimaisella ja tasottoman tasokkaalla otteella.

Sitä kuitenkin odotellessa ajattelin taas jälleen kerran nostaa esille muutamia mieltäni tavalla tai toisella kutkuttaneita uutisia kuluneelta viikolta. Ensinnäkin, Belgia on ottanut pienen, mutta äärimmäisen rasistisen, askeleen kieltämällä burkhat ja muut kasvot peittävät huivit.  Maan parlamentin alahuoneessa puoltavia ääniä annettiin jumalattoman paljon, kun ottaa huomioon, että alahuoneen ihmisten pitäisi olla sivistyneitä ja tekojensa merkityksen ymmärtäviä ihmisiä. Ainoastaan kaksi poliitikkoa äänesti tyhjää; vastustavia ääniä ei tullut ainuttakaan.

Se on aivan ennen kaikkea surullista ja vasta sen jälkeen groteskia. On surullista huomata, kuinka sokeita ihmiset ovatkaan toisilleen. Se on kuin pelko muutosta kohtaan olisi neula, joka puhkaisee silmät pelkureiden päästä, ja nyt nuo sen terävyyden kokeneet vaeltaisivat ympäriinsä törmäillen kaikkeen ympärillään olevaan. Runollinen virke, jolla tarkoitan seuraavaa: "Mikä vittu teitä belgialaisia vaivaa?! Saatanan rasistit, kuolkaa kansallisylpeyteenne - vielä keskiajalla teidänkin isoisoisoisoisoisoisojne.äitinne kulkivat hunnutettuina."

Että tuon sanominen tuntui hyvältä.

Toisekseen, pres... pääministeri Vladimir Putin osallistui 200-kiloisen jääkarhun tutkimiseen Franz Joosefin maalla. Putin on kova. Putin on macho. Ja kyllä, Venäjä maksaa minulle tämän kertomisesta. (Oikeasti, kyseisen uutisen lukeminen a) huvitti minua suuresti b) turned me on, koska  Putin on edelleen minun hoteimmat poliitikot -listallani.)

Ja viimeiseksi minun täytyy päästä hieman ilkkumaan, sillä Matti Vanhanen tulee meidän koululle ensi viikolla. ^^  Tämän vuoksi olenkin kerännyt tähän alle kaikki Matti Vanhaseen liittyvät kommenttini tässä blogissa:

"Tuskinpa ainakaan on odotettavissa mitenkään erityisen uskottavaa presidenttikamppanjaa mieheltä, joka on viettänyt viime aikansa pyrkien tekemään presidenttiydestä lähes missinkaltaisen turhakeviran."

" Vielä lisäksi halusin sinun tuovan pornoa Matti Vanhaselle, jottei tämän enää tarvitsisi lähetellä kaksimielisiä viestejä ties keille viattomille Seiskan vakiasiakkaille"

"Ja sattuupa omistamaan [Sauli Niinistöstä puhe] täydellisen kauniin vaimonkin presidentin linnaa emännöimään. (Joka saisi kyllä luvan näkyä enemmän julkisuudessa miehensä rinnalla. Voisi Suomenkin julkisuuskuva parantua kaikkien niiden Matti Vanhasen sekoilujen jälkeen...) "

"Kyllä, Matti Vanhanen tosiaankin meni ja kihlasi pitkäaikaisen naisystävänsä, Sirkka Mertalan, kaiken sen mediakohun keskellä."

"Mutta joka kerta kun saan kuulla uutisesta, jossa yksi puoluejohtaja keikistelee verkkosukkahousuissa ja - ties kenen - ministerin ex-heila vuodattaa lehdessä tuntemuksiaan, tulen yhä enemmän ja enemmän vakuuttuneeksi, ettei polittiikka loppujen lopuksi ole minun juttuni."

"Tuskin teistä kukaan voi edes kuvitella kuinka paljon minä vihaan Seiskaa.
...Tai erästä nimeltä mainitsematonta naista, joka keksi yhtäkkiä lypsää rahaa Matti Vanhasen kustannuksella.
"

Se, rakastanko vai vihaanko minä kyseistä poliitikkoa, riippuu pitkälti silloisesta mielialastani. Toivon mukaan tuleva tiistai tulee olemaan niitä positiivisempia päiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa?